Mijn BIO “I love Photography”

Geplaatst op

Ik ben een Nederlandse amateurfotografe gefascineerd door de schoonheid van de natuur en mensen en wat mensen creëeren. Altijd aan het observeren en op zoek naar momenten en tijdsbeelden om vast te leggen. Het leven vangen, het zoeken naar schoonheid en de excessen van de huidige tijd. Ik houd van experimenteren met multimedia dus zie je in mijn foto’s vaak bewerkingen. Het gebruik van ICM (intensional camera movement) en AI zijn voor mij mogelijkheden om foto’s te abstraheren. Straat- en zwart-witfotografie vind ik naast het bewerken van foto’s een van de mooiste dingen die er is. Ik ben autodidact en volgde verschillende cursussen bij opleidingsinstituten en fotografen om mijn vaardigheid te verbeteren.

 

Letterlijk werd ik verliefd op het fotograferen en tot op heden verleg ik nog steeds mijn grenzen.

 

Door de jaren heen ontwikkelde ik mijn eigen stijl en vind ik nog steeds uitdagingen in de fotografie.

 

Afgelopen jaar heb ik bijgedragen aan een speciale groep, “groep Rimbaud” (Uitleg op de pagina). Deze groep heeft geëxposeerd in Edam in de grote kerk aldaar als onderdeel van een tentoonstelling van de surrealistische schildersgroep Surcol. Van de werken van de deelnemende fotoexposanten is een boek uitgebracht.

 

Op dit moment (2024) woon en leef ik in het oosten van Nederland. Mijn leven is hierdoor veranderd en het leven dichter bij de natuur zorgt ervoor dat ik meer kan focussen op de essentie van fotografie.

Geniet van mijn werk en mijn projecten waar ik aan werk en heb gewerkt.

Marly de Kok

Quote: Vincent van Gogh

“Normaal is als een geplaveide weg: het loopt comfortabel maar er groeien geen bloemen”